Den bästa julklappen någonsin

Kanske gjorde jag mig själv den bästa tjänsten någonsin. Kanske fick jag mitt mest idiotiska infall sedan födseln. Möjligtvis är det enkelt summerat en rejäl 40-årskris.

Dagen före julafton sa jag upp mig. Hade sedan ett tag tillbaka insett att nu är jag fan för gammal för att få julklappar så istället får jag väl försöka ge mig själv en grym sådan… men vad? Ja, jag säger upp mig!

Andra hade förmodligen gjort det den ”säkra vägen” dvs hittat ett annat jobb innan uppsägningslappen skrevs på. Men… jag är ju inte som alla andra. Insåg lagom till omgivningen började prata nyårslöfte att jag blivit så jävla bitter och inte mig själv den senaste tiden och att jag verkligen är beroende av en utvecklande tillika intressant arbetsplats som ger mig ett leende på läpparna varje dag. Mitt nyårslöfte till mig själv skulle helt enkelt bli att bli en bättre människa – 2022, här kommer jag!

Från och med 25 februari står jag till arbetsmarknadens förfogande så kom och ta mig – här finns en jävla driftig, stundtals smart, orädd, idérik och trevlig tös. Först på bollen med ett riktigt lockande erbjudande får förmånen att ha mig som kollega. Yiheaa!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.